pict1

Duurzame leer- en ontwikkelprogramma's

Programmeren van alle leermomenten
Op het snijvlak van organisatieontwikkeling en groei van mensen in de organisatie werk ik graag aan talentontwikkeling. Ik werk met professionals op een waarderende manier aan het vormgeven van hun persoonlijke en professionele groei. Daar waar iemand bewustwording krijgt van de eigen ambities en verlangens en die kan verbinden aan een gezamenlijke missie, daar zit verbinding en energie. In co-creatie met de leermanager ontwikkelen we programma's op maat, aansluitend bij de strategie en transitie van de organisatie. Ook kijk ik naar leren tussen generaties. De gap tussen de millenials en generatie leiders in de huidige organisatie vraagt om nauwe samenwerking met leidinggevenden en heldere communicatie over de inhoud van het programma.
Neem contact op
pict1

Team en personal coaching

Begeleiding in persoonlijke en professionele ontwikkeling
Coaching gaat over het ondersteunen van anderen in hun persoonlijke en professionele groei. Hoe geef je leiding aan jezelf? Hoe zorg je ervoor dat je de stappen kunt maken die je wilt zetten? Hoe kan je anderen motiveren en inspireren? Hoe krijg je jezelf en de ander in beweging? Ik bied mensen de ruimte, veiligheid en diepgaande begeleiding om hun eigen wijsheid aan te boren. Je bewuster worden van je talenten en je patronen die je blokkeren om jezelf verder te ontwikkelen kan een cadeau voor het leven zijn. Dit zelfinzicht leidt vaak tot meer zelfacceptatie, keuzevrijheid en het verbreden van je handelingsrepertoire.
Neem contact op
pict1

Antropologische blik op organisaties

De organisatiecultuur zichtbaar maken
Als organisatie antropoloog vind ik het magisch hoe systemen als organisaties en groepen mensen zich bewegen. Waar zitten de krachten en hoe kunnen we deze aanwenden om een vooruitgang te boeken of verdieping aan te brengen? Hoe kunnen we ons wendbaar maken en meer verbinding met elkaar ervaren in de steeds veranderende markt en maatschappij? Ik help graag mee als begeleider met een frisse blik om mensen in organisaties te helpen ontwikkelen. Hierbij zet ik ervaringsgerichte methoden in voor inzicht en beweging denk aan serious gaming en systemisch werken.
Neem contact op
Mensen gaan groeien als ze ruimte en aandacht krijgen om zichzelf te ontwikkelen en te activeren.